Om os

Erfaring med hunde og kæledyr

Jeg har gennem det sidste par år beskæftiget mig med hunde og kæledyr og har bl.a. arbejdet hos Dansk Dyreværn Aarhus (DDAA). DDAA driver et dyreinternat tæt på Tranbjerg og overtager bl.a. herreløse dyr fra hele Østjylland. Dyrene passes og plejes, og man finder nye hjem til dyrene. Jeg har ligeledes arbejdet i en hundesalon i Randers med soignering og klipning af hunde og andre kæledyr.
 
Siden januar 2016 har jeg haft egen hundesalon. Jeg fik hurtigt hunde på besøg ved at reklamere lidt i nærområdet, og efter omtale i Lokalavisen gik det pludseligt  stærkt, så ved årsskiftet 2016/17 har jeg tæt på 500 kunder i min salon.

Baggrund

Jeg bor i Skejby ved Aarhus i et parcelhus sammen med min mand, Flemming og vores dværgpuddel, Dixie. Jeg driver min salon fra vores hjem.

Jeg sætter en ære i at give hunden en så god oplevelse som muligt, når den klippes og soigneres. Mange hunde er ikke vilde med oplevelsen, men man kan gøre meget for at mildne oplevelsen ved den måde man selv agerer over for hunden.

Jeg er uddannet pædagog med speciale i inklusion og autisme og har i en række år arbejdet i en integreret institution i Lystrup. Sideløbende med mit arbejde har jeg taget en række kurser i kommunikation og formidling. Jeg har dog altid elsket hunde og kæledyr og haft en drøm om at beskæftige mig mere med denne interesse. Jeg har, som sagt, selv en dværgpuddel.

Mig og Dixie

Jeg elsker min lille Dixie:-)
Skejby Hundesalon v/Helle Pedersen | CVR: 37330183 | Ladefogedvej 9, 8200 Aarhus N  | Tlf.: 2585 0704